SERVEIS TOPOGRÀFICS

L’ aixecament topogràfic té per objecte determinar la forma i les dimensions d’un terreny o lloc de la superfície terrestre per representar-lo gràficament sobre un paper amb totes les seves particularitats.

Mapes topogràfics

Les tècniques topogràfiques permeten d’elaborar els anomenats mapes topogràfics d’una porció de la superfície terrestre, que són les representacions gràfiques de les característiques físiques d’aquesta superfície. 

Informe de validació gràfica

Aquest informe és el resultat del servei de validació de bases gràfiques georreferenciades alternatives. Permet saber si una representació gràfica alternativa ja elaborada, distanta de la cadastrals, cumpleix els requisits tècnics i en particular la compatibilitat amb la representació de les parcel·les que figuren en la cartografia cadastral.

Georeferenciació

La georeferenciació així com la confecció de coordenades GML és la representació de la posició dels fenòmens o entitats mitjançant un sistema de referència que permeti expressar posicions geogràfiques; és a dir, posicions sobre la superfície terrestre.

El concepte de georeferenciació s’aplica també al fet d’afegir o de fer explícita la informació de posició geogràfica de dades que, en cas contrari, serien dades aespacials, purament temàtiques (per exemple, un llistat d’establiments industrials sense adreça) i que en virtut de la georeferenciació esdevenen dades geogràfiques.

Serveis relacionats amb le cèdules d’habitabilitat

Obrir un xat
Hola! En què puc ajudar-te?