AVÍS LEGAL

Informació de Conformitat amb l’article 10 de la LSSI 

 

El titular d’aquesta web és:

Identitat: RAÜL LÓPEZ i RUÍZ (en endavant RAÜL LÓPEZ)

NIF: 77613409R

Adreça: c/ Gira-sol núm. 6 – Urbanització Vallcanera Park  17410  Sils

Tel.: 630054509

Email: raul.lopez@aparellador.cat

Número Col·legiat 17010930 del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona.

 

Condicions d’ús

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal.

 

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d’aquest lloc web, ja siguin textos, imatges, sons, marques, logotips o altres elements, així com subestructura, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels materials, estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. No és lícita la seva transformació o alteració, comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol procediment sense l’autorització expressa de RAÜL LÓPEZ.

 

Responsabilitat sobre els continguts

Encara que RAÜL LÓPEZ actua amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això, les informacions que es presenten en aquesta web tenen una funció orientativa i no obliguen a RAÜL LÓPEZ.

RAÜL LÓPEZ no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en la seva web.

RAÜL LÓPEZ es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, modificacions o actualitzacions de la informació i de qualsevol dels elements que integrin el disseny i configuració de la pàgina web.

 

Llei aplicable i jurisdicció:

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes i condicions en el present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament per la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals de Girona per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre ella. L’usuari, en virtut de la seva acceptació renúncia expressament a qualsevol fur que per aplicació de la Llei d’Enjudiciament Civil vigent li  pogués correspondre, amb excepció del que disposa la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris en cas que aquesta Llei sigui aplicable.

 

Obrir un xat
Hola! En què puc ajudar-te?